Nella Kharisma – Kangen Lyrics

Home Forums Nella Kharisma – Kangen Lyrics

  • This topic is empty.
Viewing 1 post (of 1 total)
  • Author
    Posts
  • #152878
    Jahkno
    Keymaster

    aku isih ngenteni tekan sliramu
    masiyo kapan wae ra ono
    ora kuatir atiku

    roso kangen ati wes ora kebendung
    rino wengi ngarep-ngarep
    tekanmu selalu tak ati

    ndang balio, ndang balio, sayangku
    ndang balio, ndang balio, atiku kangen
    ndang balio, ndang balio, sayangku
    ndang balio, ndang balio
    dunyo rasane sepi tanpo sliramu

    aku isih ngenteni tekan sliramu
    masiyo kapan wae ra ono, ora kuatir atiku
    roso kangen ati wes ora kebendung
    rino wengi ngarep-ngarep, tekanmu selalu tak ati

    ndang balio, ndang balio, sayangku
    ndang balio, ndang balio, atiku kangen
    ndang balio, ndang balio, sayangku
    ndang balio, ndang balio
    dunyo rasane sepi tanpo sliramu

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.